F.A.Q.

Τιμές Προϊόντων

Τιμές προϊόντων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το afrangos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Περιορισμός ευθύνης

Αν και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην όσο καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων μας, το afrangos.gr δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στη ιστοσελίδα καθώς και αν οι απεικονίσεις και περιγραφές των προϊόντων είναι ακριβείς και πλήρεις. Το afrangos.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από την χρήση της ιστοσελίδας. Είστε υπεύθυνοι για να προστατέψετε το συστημά σας.

Yπαναχώρηση - επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο/fax 2831042702 ή μέσω e-mail στο info@afrangos.gr

Τρόπος, κόστος και κόστος αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ EXPRESS.
Όλες οι αποστολές (πλήν αυτών που αναφέρονται στην 2η παράγραφο), ανάλογα με την περιοχή παράδοσης θα πραγματοποιούνται :

 • Mέσω τηs Eταιρίαs Tαχυμεταφορών ACS COURIER
  A.C.S. AEE 21ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, 145 68 Κρυονέρι Αττικής.
  Τηλεφ. Κέντρο : 2108190100
  Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη τηs αποστολήs On-Line http://www.acscourier.gr/ πατώνταs τον αριθμό αποστολήs στην φόρμα αναζήτηση δέματοs
 • Mέσω τηs Eταιρίαs Tαχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Κηφισού 14 , 182 33, Αγ.Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα.
  Τηλεφ. Κέντρο : 210485100
  Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη τηs αποστολήs On-Line http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx πατώνταs τον αριθμό αποστολήs στην φόρμα αναζήτηση δέματοs

Εαν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στο πεδίο 'Παρατηρήσεις Παραγγελίας'.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ.
Στην περίπτωση που τα προs πώληση προιόντα έχουν βάρos μεγαλύτερο από 5 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη του 1 μέτρου η αποστολή θα πραγματοποιείται με ένα από τα παρακάτω πρακτορεία μεταφορών

 • Μεταφορική ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ.
  Μικελή 14, Αιγάλεω, Αθήνα, Τηλ: 210 3416569-570

 • Μεταφορική ΤΑΟ.
  Πύργου 28, Μοσχάτο, Αθήνα (Τηλ.2104818168, 2104816384)

3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 3,00€  μεχρι 2Kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό, για αποστολες με Courier (ανεξαρτήτου τοποθεσίας ανα την Ελλάδα) και 12,00€ για αποστολές με μεταφορική εταιρεία (ανεξαρτήτου τοποθεσίας ανα την Ελλάδα)

Σημείωση : όταν επιλέξετε τη μέθοδο τηs αντικαταβολήs η παραγγελία σαs επιβαρύνεται με κόστος αντικαταβολής 2,00€.

4. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.Ο χρόνος αποστολής για την αποστολή express είναι αυτός που προβλέπεται από τις εταιρείες Courier (1 εργάσιμη ημέρα για τήν Αθήνα καί 2 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα) και αντίστοιχα στην περίπτωση πρακτορείου μεταφορών (2 εργάσιμεs ημέρεs για τήν Αθήνα καί 3 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα).

5. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ μεχρι 2Kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό

ΟΙ  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΟΓΗ ΧΡΕΩΣΗ

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2831042702 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας
- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2831042702 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας

Όροι αποστολής και περιορισμοί

Το afrangos.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Εγγυήσεις προϊόντων

    Σε περίπτωση που προκύψει βλάβη στο προϊόν σας εντός της Χρονικής Περιόδου της Εγγύησης που προβλέπει ο κατασκευαστής του Υλικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες μιας και οι όροι και οι συνθήκες διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Στην όποια περίπτωση το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας κατευθύνει έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε με τον γρηγορότερο τρόπο. Τα Έξοδα αποστολή από και προς εσάς επιβαρύνουν εσάς εκτός και αν οι όροι τις εγγύησης προβλέπουν κάποια διαφορετική συνθήκη. Συνήθως η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται απευθείας στο Εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο που καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος σας, σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή πραγματοποιείται στην έδρα της afrangos.gr -  Λ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 60, ΡΕΘΥΜΝΟ, 74100 έτσι ώστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Κατασκευαστή. Η Εταιρία Afrangos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τους Όρους τους Χρόνους Ανταπόκρισης, τους Χρόνους Επισκευής ή τις συνθήκες απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η επισκευή και επιστροφή του προϊόντος σας. Απαραίτητη προϋπόθεση, είτε η αποστολή πραγματοποιείτε στο επισκευαστικό κέντρο του κατασκευαστή είτε στην Εδρα της afrangos.gr είναι το προϊόν να συνοδεύεται από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στη περίπτωση επιλογής διαφορετικής διευθυνσης παραλήπτη από την δική σας, για ευνοήτους λόγους, η επιλογή της μεθόδου της αντικαταβολής δεν επιτρεπεται.

2. Με πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Εμβάστε επώνυμα με αιτιολογία τον κωδικό της παραγγελία σας (πχ. PRG0001) σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμους


*Στο afrangos.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

 • Alpha Bank : 790002330006810 IBAN : GR1601407900790002330006810
 • EUROBANK 0026.0136.11.0200754081 IBAN:GR3602601360000110200754081
 • ΕΘΝΙΚΗ 756/608237-84 IBAN : GR 6101107560000075660823784