Εισαγωγή

Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ και διακριτικό τίτλο pc-avenue με παρουσία στο χώρο της πληροφορικής απο το 2006 προχωρά ένα βήμα πιο πέρα με την δημιουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος με την επωνυμία www.afrangos.gr
 
Έχοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία απο το χώρο της λιανικής αλλα και την εμπειρία της τεχνικής υποστήριξης των πρoϊόντων που εμπορευόμαστε, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη που θα προκύψει και μετά την πώληση.
 
Η έδρα της επιχείρησης μας είναι στο Ρέθυμνο Κρήτης, Λ. Κουντουριώτη 60, 74100 και το τηλ. επικοινωνίας είναι 2831042702. Το ΑΦΜ μας είναι 049916858 και αρμόδια ΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η. 121956150000
 
Με εκτίμηση,
Ρουμελιώτης Περικλής


 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) oπωs και την ενεργοποιηση των cookies.

Η εταιρεία και το www.afrangos.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

Το www.afrangos.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2831042702 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας
 
- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2831042702 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας

Yπαναχώρηση - επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο/fax 2831042702 ή μέσω e-mail στο info@afrangos.gr

Περιορισμός της ευθύνης

Το Κατάστημα www.afrangos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών - αγοραστών, για την μη διαθεσιμότητα τους.

Το Κατάστημα www.afrangos.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση προϊόντων που του έχουν παραγγελθεί και για πληροφορίες ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του ιστότοπου του.

Το Κατάστημα www.afrangos.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που έχουν σχέση με την συμβατότητα της υποδομής των χρηστών και τη χρήση του, που ενδέχεται να παρουσιασθούν όταν οι χρήστες επιχειρούν την πρόσβασή τους στον δικτυακό τόπο ή επιχειρούν κάποια συναλλαγή. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Το Κατάστημα www.afrangos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Για την αποφυγή των παραπάνω ο πελάτης οφείλει, πριν προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία, να διασταυρώσει με το αναγραφόμενο “SKU” του προϊόντος τα χαρακτηριστικά που δίνει ο ίδιος ο κατασκευαστής. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να τη δικαιολογεί, επικοινωνήστε με το Κατάστημα πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Στην περίπτωση που ήδη έχει γίνει μία παραγγελία που περιέχει τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας αυτής και δεσμεύεται να ενημερώσει τον αγοραστή για τους λόγους ακύρωσης αυτής της παραγγελίας.

Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα για κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο που εμπεριέχεται στον ιστότοπο συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών, σημάτων τίτλων κτλ. είναι πνευματική ιδιοκτησία του Καταστήματος και είναι προστατευμένα από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται, άνευ προηγούμενης γραπτής αδείας οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, διάδοση, ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, ή μέσο για εμπορικούς, ή άλλους σκοπούς.

Τα λογότυπα, τα διακριτικά, τα ονόματα, οι εικόνες, κείμενα που αντιπροσωπεύουν τρίτα μέρη συμβεβλημένα ή συνεργαζόμενα με το Κατάστημα προστατεύονται επίσης από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

Δηλώσεις Αγοραστή

Ο αγοραστής  δηλώνει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της ιστοσελίδας είναι ακριβείς. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία του Καταστήματος  ή των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Υποχρεώσεις του Χρήστη

Οι χρήστες του ιστότοπου συμφωνούν και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην το χρησιμοποιούν για:

  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο και προκαλεί παράνομη βλάβη, ή προσβολή στο Κατάστημα ή σε οποιονδήποτε τρίτο.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που προσβάλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο των πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών και κοινωνικών ηθών, κοινωνικών αξιών και της ανηλικότητας.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης ή δημοσίευσης όπως εσωτερικές, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Την αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιονδήποτε περιεχομένου που περιέχει ιούς ή οποιοδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή οποιοδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, για την παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο όπως επίσης για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.