Τρόπος, κόστος και κόστος αποστολής


ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ EXPRESS.
Όλες οι αποστολές (πλήν αυτών που αναφέρονται στην 2η παράγραφο), ανάλογα με την περιοχή παράδοσης θα πραγματοποιούνται :
• Mέσω τηs Eταιρίαs Tαχυμεταφορών ACS

Εαν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στο πεδίο 'Παρατηρήσεις Παραγγελίας'.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ.
Στην περίπτωση που τα προs πώληση προιόντα έχουν βάρos μεγαλύτερο από 5 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη του 1 μέτρου η αποστολή θα πραγματοποιείται με ένα από τα παρακάτω πρακτορεία μεταφορών
• Μεταφορική ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ.
Μικελή 14, Αιγάλεω, Αθήνα, Τηλ: 210 3416569-570


• Μεταφορική ΤΑΟ.
Πύργου 28, Μοσχάτο, Αθήνα (Τηλ.2104818168, 2104816384)


3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 4,50€ μεχρι 2Kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό, για αποστολες με Courier (ανεξαρτήτου τοποθεσίας ανα την Ελλάδα) και 12,00€ για αποστολές με μεταφορική εταιρεία (ανεξαρτήτου τοποθεσίας ανα την Ελλάδα)

Σημείωση : όταν επιλέξετε τη μέθοδο τηs αντικαταβολήs η παραγγελία σαs επιβαρύνεται με κόστος αντικαταβολής 2,00€.

 

4. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Ο χρόνος αποστολής για την αποστολή express είναι αυτός που προβλέπεται από τις εταιρείες Courier (1 εργάσιμη ημέρα για τήν Αθήνα καί 2 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα) και αντίστοιχα στην περίπτωση πρακτορείου μεταφορών (2 εργάσιμεs ημέρεs για τήν Αθήνα καί 3 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα).
5. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ μεχρι 2Kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΟΓΗ ΧΡΕΩΣΗ