• Χωρίς απόθεμα
SoundPEATS RunFree Lite sport wireless earbuds black

SoundPEATS RunFree Lite sport wireless earbuds black

κωδικός 20618
Εκτός αποθέματος
34,80 €

SoundPEATS RunFree Lite sport wireless earbuds black2

Size Guide
Size Guide
CLOTHES
MEASUREXS/34S/36M/38-40L/40-42
UK681012
USA46810
FRA36384042
Waist (cm)64687276
Chest (cm)81858993
Seat (cm)899397101
Inseam (cm)81828384


SHOES
FOOT IN INCHESFOOT IN CMUSAEuroUK
23.56395
24.16.539.55.5
24.87.5406
1025.48417
10¼25.78.541.57.5
10½269428
10¾27.39.542.59.5

How to Take Clothing Measurements

 1. Get a flexible measuring tape. These are often sold in craft stores
 2. Neck:
  • Measure around the base of the neck in inches.
  • Round up to the nearest half inch.
 3. Chest:
  • Wrap tape measure under armpits around fullest part of chest (usually right above nipples
 4. Sleeve:
  • Bend your elbow and rest your hand on your hip.
  • Have someone measure from the middle of the back of your neck to your wrist by putting the tape measure over your shoulder, around your elbow and to your wrist.
 5. Waist:
  • Wrap tape measure around where you normally wear your pants. Keep tape measure a little loose by keeping a finger between the tape measure and your waist.
 6. Inseam:
  • Put on a pair of shoes.Have someone measure from your crotch to back of the heel, where you want your pants to end.
 7. Hands:
  • Measure around the hand at the fullest part (exclude thumb). The number of inches shows the size of the glove.
Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

Τα SoundPEATS RunFree Lite Air Conduction Bluetooth είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναζητούν άνετα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας ακουστικά για αθλήματα. Διαθέτουν ανοιχτό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντός σας, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για τρέξιμο, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες όπου είναι σημαντικό να μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας. Τα RunFree Lite είναι επίσης ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να τα φορτίσετε.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Τα SOUNDPEATS RunFree Lite είναι ακουστικά με αγωγιμότητα αέρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αθλήματα. Ο σχεδιασμός τους (open-ear) σας επιτρέπει να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντα χώρου σας ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αθλητικά ακουστικά in-ear ή over-ear. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης ειδική τεχνολογία κατευθυνόμενης μετάδοσης ήχου για την ελαχιστοποίηση της διαρροής ήχου, διασφαλίζοντας τον σεβασμό της ιδιωτικής σας ζωής.

Ήχος υψηλής ποιότητας με ενισχυμένο μπάσο

Εξοπλισμένα με έναν οδηγό 16,2 mm και πατενταρισμένη τεχνολογία ενίσχυσης του μπάσου, τα αθλητικά ακουστικά RunFree Lite προσφέρουν μια ισχυρή, καθηλωτική εμπειρία ήχου. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 17 ωρών, μπορείτε να παραμένετε παρακινημένοι και να διασκεδάζετε καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Άνεση Bud-Free

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ασύρματα ακουστικά, τα ακουστικά ανοικτού αυτιού SOUNDPEATS RunFree Lite χρησιμοποιούν την τεχνολογία αγωγιμότητας αέρα για να παρέχουν μια άνετη και ανώδυνη εμπειρία ακρόασης. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για ζεστά αυτιά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών προπονήσεων. Με βάρος μόλις 28 g, αυτά τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για άνεση όλη την ημέρα.

Προηγμένη σύνδεση BT 5.3 και πολλαπλών σημείων

Τα ακουστικά RunFree Lite Bluetooth 5.3 παρέχουν ταχύτερη, πιο σταθερή σύνδεση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Με τη σύνδεση πολλαπλών σημείων, μπορείτε να συνδεθείτε με 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα και να αλλάζετε εύκολα μεταξύ δύο συνδεδεμένων συσκευών για να απαντάτε σε επερχόμενες κλήσεις ενώ παρακολουθείτε ταινίες στον υπολογιστή με ένα απλό κλικ στα ακουστικά.

Αδιάβροχη και ασφαλής εφαρμογή

Το στήριγμα λαιμού των αθλητικών ακουστικών RunFree Lite είναι κατασκευασμένο από υγρή σιλικόνη φιλική προς το δέρμα, εξασφαλίζοντας ασφαλή εφαρμογή για κάθε άθλημα. Τα ακουστικά είναι επίσης αδιάβροχα IPX4, αντιστέκονται στην ελαφριά βροχή και τον ιδρώτα, καθιστώντας τα κατάλληλα για δραστηριότητες όπως τζόκινγκ, τρέξιμο, οδήγηση, ποδηλασία και πεζοπορία.